IniciMotorTrialAdam Raga a la recerca del podi al Trial GP d'Alemanya, tercera...

Adam Raga a la recerca del podi al Trial GP d’Alemanya, tercera ronda del Campionat del M贸n

Adam Raga afronta la tercera ronda del Campionat del M贸n, amb l’objectiu de repetir l’excel路lent actuaci贸 de l’anterior prova d’Andorra. Els millors pilots del planeta tornen a l’acci贸 el proper cap de setmana al TrialGP d’Alemanya, que se celebra a Neunkirchen del 8 al 10 de juliol.

El recinte, a uns 60 quil貌metres a l’est de Col貌nia, acollir脿 la s猫rie al pa铆s per primera vegada des del 2016 i els pilots afrontaran la meitat dels 12 trams en una zona boscosa, amb seccions artificials que inclouen roques gegants i grans lloses de formig贸, aix铆 com m茅s riscos naturals representats en un vall bosc贸s molt escarpat, mentre que la resta seran m茅s d’interior, amb blocs, troncs i altres elements naturals. Divendres tindran lloc els controls administratius i verificacions t猫cniques, els entrenaments oficials i la inspecci贸 de la secci贸 de pilots. Dissabte, la primera prova comen莽ar脿 a les 9:00 hores, mentre que es preveu finalitze cap a les 15:30. Diumenge se celebrar脿 la segona jornada amb el mateix recorregut i horari. Toni Bou (Montesa) sortir脿 com a favorit, tot i que el 15 vegades campi贸 en aquesta edici贸 del 2022, ja ha patit dues derrotes.

Malgrat tot el pilot de Piera, encara es mant茅 al capdavant de la classificaci贸 general, gr脿cies a les vict貌ries en una jornada d’Hospitalet de l’Infant i Andorra, juntament amb un parell de segons llocs que li donen un avantatge d’11 punts sobre Adam Raga (TRRS) que va guanyar la jornada inaugural al principat pirinenc.

El pilot d’Ulldecona, dues vegades campi贸 del m贸n, ha estat subcampi贸 darrere de Bou des del 2007 i busca completar el seu hat-trick de t铆tols, encara que tam b茅 la pr貌xima generaci贸 d’estrelles de trial -encap莽alada per Jaime Busto (Vertigo)- estan pujant amb for莽a.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 44 = 48

脷ltimes not铆cies