IniciHandbolContundent victòria de l'Handbol Ampolla en la seua estrena a Primera Catalana...

Contundent victòria de l’Handbol Ampolla en la seua estrena a Primera Catalana femenina

Bon debut de l’Handbol Ampolla al grup B de la Primera Catalana, després del brillant ascens de la passada temporada, superant en la primera jornada al Club Handbol Cardedeu, que la passada campanya estava a la Lliga Catalana.

Les noies d’Agustí Calbet van ser molt superiors des dels primers minuts del partit, i al minut 10 el resultat ja era 7 a 1. Una molt bona defensa i una gran efectivitat en atac, amb només 4 tirs errats de 25, feien que s’arribés al descans amb el partit quasi resolt (21 a 10).

A la segona part les jugadores locals han seguit la mateixa línia i al minut 15 el resultat ja era de 35 a 17, i a partir d’aquí, han baixat el ritme i la intensitat del joc, encara que han acabat dominant per 16 gols de diferència.