IniciBàsquetDerrota dels dos representants ebrencs a la Primera Territorial sènior masculina de...

Derrota dels dos representants ebrencs a la Primera Territorial sènior masculina de bàsquet

Jornada poc propícia per als dos representants ebrencs de la Primera Territorial de bàsquet sènior masculí, saldada amb derrota a domicili.

Els últims minuts són cruels per a l’Amposta

Primera derrota del conjunt ampostí en el tercer partit disputat a la Primera Territorial sènior masculina de bàsquet, en un partit que es va decidir a favor de l’equip local en l’últim quart. Els Club Bàsquet Amposta van començar encertats en atac en el primer parcial amb quatre triples, i van continuar portant la iniciativa fins al descans (36-40).

Es va mantenir la igualtat en el tercer quart, que finalitzava amb empat a 55, però l’inici del període decisiu, el CB Altafulla es va posar per davant amb dos triples consecutius, i tot i empatar els ampostins, (63-63), després d’un parcial 7-0, els locals van mantenir la renda favorable en un emocionant final.

TAMARIT BEACH RESORT CB ALTAFULLA, 77 (36)
CLUB BÀSQUET AMPOSTA, 72 (40)

Club Bàsquet Amposta: Dasi (4), Castan (8), Pastor (19), Fortuño (1), Martí (6) -cinc inicial- Lehyan (2), Marliere (16), Sorolla (7), Calafell (9). 21 faltes, eliminats, Sorolla (28’), Dasi (38′). Sis triples. 16/22 tirs lliures.

Parcials: 21-24; 15-16; 19-15; 22-17.

Sense opció davant un rival molt superior

Contundent victòria local, en un partit que van dominar en tots els parcials, aconseguint en el primer ja una renda de 16 punts, amb sis triples entre Benaiges i Rofas.

Al descans ja estava tot pràcticament decidit amb un expressiu 49-26 al marcador, augmentant en els dos últims quarts la renda.

CB VILA-SECA WAVESOS, 92 (19)
CLUB BÀSQUET L’AMETLLA DE MAR, 48 (36)

CB l’Ametlla de Mar: Francisco Garcia (4), Sánchez (11), Duque (5), Gavilán (6), Vilanova (3) -cinc inicial- Stock (4), Durán (4), Joan Garcia  (3), Mayor (8), Subirats. 24 faltes, eliminat Duque (31′). Quatre triples. 6/11 tirs lliures.

Parcials: 27-11; 22-15; 19-17; 24-5.

La pròxima jornada el CB l’Ametlla de Mar, rebrà el diumenge a les 17:30 hores a l’AE Claret, i el CB Amposta, també a la seua pista tindrà com a rival el dissabte a les 18:30 hores al Reus Ploms Salle Vets.

Podeu veure la classificació després de la quarta jornada a 1a territorial sènior masculí (grup únic), clicant la imatge inferior: