IniciBàsquetEl sènior femení del CB Amposta certifica el bon inici de temporada

El sènior femení del CB Amposta certifica el bon inici de temporada

El sènior femení del Club Bàsquet Amposta suma la segona victòria al grup 4 de Primera Territorial i ocupa el primer lloc de la classificació invicte.

En aquesta ocasió es va imposar per 52-55 a domicili al Manyanet B de Reus, en un partit que les locals van dominar en tres parcials, però la superioritat ampostina en el segon va resultar determinant, arribant al descans amb una renda favorable de 7 punts (24-31). El partit va continuar molt igualat i no es va decidir fins als últims instants amb les cistelles de Nos i Casajust.

La pròxima jornada serà de descans per al conjunt ampostí dirigit per Xose Leyenda.

PARE MANYANET REUS B, 52 (24)
CLUB BÀSQUET AMPOSTA, 55 (31)

Club Bàsquet Amposta: Bosch, Casajust (11), Nos (4), Adedjoumon (16), Larrarte (11), –cinc inicial- Juliá, Semedo (3), Reverter (4), Tomás (6). 18 faltes. Cinc triples. 2/10 tirs lliures.

Parcials: 16-13; 8-18; 14-13; 14-11.

Podeu veure la classificació de 1a territorial sènior femení (grup 4), després de la quarta jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: