IniciFutbolFutbol femeníL'Aldeana s'imposa en el derbi ebrenc femení davant el Gandesa

L’Aldeana s’imposa en el derbi ebrenc femení davant el Gandesa

L’Aldeana femení li va posar la cirereta al pastís en una tarde rodona per als interessos groguets en la presentació del futbol base aldeà. El concurs de palles, els inflables, l’acte de presentació i la victòria dels dos sèniors, tant el masculí davant la Pobla de Mafumet B com les fèmines en el derbi ebrenc de la segona catalana permetia gaudir d’una jornada rodona per als interessos de l’entitat de la Unió.

El duel es presentava incert d’entrada tenint en compte la trajectòria dels dos equips després de les dos primeres jornades de lliga on les gandesanes havien sumat dos victòries i la setmana passada li van passar per sobre al Ramon Sicart a les que derrotaven per un contundent 8 a 2. Les d’Agustí Martí ‘Garcho’ tot i haver sumat quatre punts ho feien amb una victòria convincent a la primera jornada i l’empat el cedien a darrera hora davant un dels candidats a estar a dalt disputant el torneig fins al final com era l’Icomar que va establir el 2 a 2 definitiu al tram final de la confrontació.

Amb estes premisses arrancava un partit en el qual la superioritat de les aldeanes, que estan cridades a lluitar per la lliga, va ser notòria. No obstant això, al descans del duel s’arribava amb un mínim 1 a 0, després que una passada enrera de la defensa terraltina acabés transformant-se en l’únic gol d’estos primers quaranta-cinc minuts. Segons ens comentava el tècnic groguet “va ser un partit dominat de principi a fi per natros, tot i costar-nos concretar les ocasions de les quals gaudíem durant la primera part sobretot. L’autogol que es van fer elles ens donava la suficient tranquil·litat per afrontar la segona meitat amb més calma i confiança” apuntava Garcho. “Als vestidors vam retocar quatre coses que estàvem fent malament sobretot en l’aspecte ofensiu, perquè defensivament vam estar a un gran nivell. I ens va sortir rodat. En qüestió d’un minut mitjançant Judit i Laura Balsebre establíem el 3 a 0 que ja ens permetia controlar la situació fins que l’acció d’Anna Escribano ens permetia segellar l’encontre amb solvència” sentenciava l’entrenador de la UE Aldeana.

Les aldeanes es desplacen al camp de rugbi el municipal polivalent Pins Vens de Sitges en el partit que tancarà la quarta jornada de lliga a partir de les 18 hores de la tarde de diumenge, cercant la primera victòria de la temporada a domicili després de l’empat al camp de l’Icomar en la primera sortida fora de casa. Mentre les gandesanes intentaran refer-se d’esta primera ensopegada a l’Aldea, rebent al municipal de la capital de la Terra Alta a un rival teòricament assequible com és el coer Altafulla, que fins ara no ha puntuat en els tres compromisos que ha disputat. Serà a partir de les 16:30 hores de dissabte amb arbitratge del col·legiat de la delegació Terres de l’Ebre, Marc Machí Aragonés.

UE ALDEANA, 4
CF GANDESA, 0

UE Aldeana: Carol, Ainhoa, Alba Fischer, Júlia Marco, Raquel Santamaria, Naomi, Laura Balsebre, Andrea Simón, Judit, Gemma, Mariona Tornel. També van jugar: Cris, Patri, Anna Escribano, Nayara, Carla.

CF Gandesa: Gemma, Iris, Laura, Paula, Sara, Clàudia, Sofia, Ari, Cinta Ferré, Iuliana, Olga. També van jugar: Laia, Andrea (ps), Andreua Meix, Ainhoa, Blanca.

Àrbitre: Mario Gil Masip del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. No va ensenyar targetes grogues per a cap dels dos equips.

Gols: 1-0, Clàudia (26′); 2-0, Judit (49′); 3-0, Laura Balsebre (50′); 4-0, Anna Escribano (66′).

Podeu veure la classificació al grup setè de la segona divisió femenina després de la segona jornada del campionat de lliga, clicant la imatge inferior: