IniciHandbolL’atac de l’Handbol Club Perelló es col·lapsa en l’últim tram de la...

L’atac de l’Handbol Club Perelló es col·lapsa en l’últim tram de la segona part

Tot i fer un bon partit, el sènior de l’HC Perelló va perdre a casa contra el CH Salle Montcada, actualment en segona posició de la Lliga Argent Sènior Femenina, i equip que encara no coneix la derrota en les cinc partits disputats.

La primera part va començar amb millors sensacions de les visitants. L’Handbol Perelló va tenir molt bones ocasions, però que no acabaven de concretar-se davant la porteria contraria. A la segona part (minut 35) es va arribar a l’empat 19-19, cosa que feia possible una victòria, però avançat aquest segon període, el cansament de les perellonenques va provocar uns errors que van condemnar l’equip.

Derrota excessiva, tenint en compte el bon partit que van oferir les jugadores locals durant bona part del matx, que acusen un complicat inici de temporada davant alguns dels millors equips del grup. Recordem que s’ha començat la lliga jugant contra alguns dels equips més forts de la classificació.

La pròxima i sexta jornada, l’Handbol Perelló jugarà les 19:30 hores del diumenge al Complex Esportiu de les Comes davant el Jorba Solà CH Igualada.

HANDBOL CLUB PERELLÓ, 26 (16)
CH LA SALLE MONTCADA, 34 (18)

Handbol Club Perelló: Martina Mauri, Laura Fernández, Júlia Tort (3), Aida Piñol (3), Ionela Mocanu, Maria José Folgueras (2), Núria Pérez (4), Núria Casacuberta (4), Montse Moliné, Eveline Gal (2), Stefania Bica, Ruth Quesada (1), Aina Zaragoza, Ainhoa Pena (5), Mar Simarro, Abril Simón (2).

CH la Salle Montcada: Noemí Martín (2), Gemma Gómez, Aida Pascual, Marta Vegas (3), Marta Sánchez (2), Irene Baeza (2), Emma Gros (3), Pilar Shan (2), Laura de Rios (7), Camelia Gabriela (5), Rosa López (5), Ana Martínez (3), Judith González, Agostine Denisse.

Àrbitres: Jaume Gustems Segura i Enric Bellver Ballesté amb Pere Avenza Rojo i Eloy Gimeno Lahoz de cronometradors. Exclusions per a Aida Piñol (42:38), Maria José Falgueras (39:24), Núria Pérez (50:19), Montse Moliné (47:17), Eveline Gal (26:38), Aina Zaragoza (22:59), Abril Simón (18:12) de les locals i a les visitants Noemí Martín (54:21), Marta Sánchez (25:59), Emma Gros (34:13), Camelia Gabriela (36:39) i Anna Martínez (27:49) de les visitants. Groga per a Anna Martínez (8:26) del CH la Salle Montcada.

Parcials: 3-3 (5′); 4-5 (10′); 7-10 (15′); 8-12 (20′); 12-16 (25′); 16-18 (descans); 18-19 (35′); 21-23 (40′); 21-25 (45′); 21-26 (50′); 22-29 (55′); 26-34 (final).

Podeu veure la classificació de la cinquena jornada a la lliga catalana divisió d’argent femenina, clicant a la imatge inferior: