IniciPoliesportiuPàdel39 parelles al nou Torneig de Tardor de padel masculí del Club...

39 parelles al nou Torneig de Tardor de padel masculí del Club Tennis Tortosa

Del 27 de setembre al 3 d’octubre, i coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport a Catalunya per combatre el sedentarisme i sobretot promoure la cultura de l’activitat física entre els més joves, ha tingut lloc a les instal·lacions del Club de Tennis Tortosa el Torneig Tardor de padel masculí. Un torneig que ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Tortosa i GP Motor concessionari Ford-Seat a Tortosa.

El torneig que va tenir 38 parelles inscrites, que van aportar molts seguidors i seguidores creant un molt bon durant tota la setmana. Les finals es van disputar el diumenge 3 d’octubre al matí, i amb la posterior entrega de premis. Un acte que va tenir la presència del regidor de governació de l’Ajuntament de Tortosa, Fernando Saporta, del propietari gerent de GP Motor i dels vicepresidents de l’entitat, Núria Ricard, i Jordi Colomé.

En categoria de consolació els subcampions de tercera van ser Sergei Slivko i David Besolí. Els campions de tercera van ser Joan Adell i Selu Subirats. Els subcampions de segona van ser Dani Canalda i Òscar Gilabert. Els campions de segona van ser Moisès Cortijo i Bogdan Constantin. Els subcampions de primera van ser Xavi Hierro i Carlos Estrada. Els campions de primera van ser Marc Arasa i Jordi Palomo. Tots els campions tindran una classe particular gratuïta amb l’entrenador de pàdel i director del torneig Jordi Vázquez. I els subcampions 5 partides gratis a les pistes del nostre club. En categoria absoluta els subcampions de tercera van ser Lluis Calmeta i Juanjo Gutierrez.

Els campions de tercera van ser Santi Sabaté i Àlex Zaera, tots els jugadors van rebre un obsequi de material esportiu gentilesa de Base Adam Esports. Els subcampions de segona categoria van ser Pau Pujol i Pablo Iriondo, que van rebre un premi de vuitanta euros en efectiu. Els campions de segona categoria van ser Rai Accensi i Jesus Calvo, que van rebre un premi de cent euros en efectiu. Els subcampions de primera van ser Joan Miralles i Cristian Calduch, que van rebre un premi de cent cinquanta euros en efectiu. Els campions absoluts de primera categoria van ser Albert Roglan i Carlos Calduch, que van rebre un premi de tres-cents euros en efectiu. “Desenvolupament de la visió a través del tennis”, va ser una conferència informativa, educativa i molt interessant sobre els avantatges del desenvolupament del sistema visual dels nens a través de la pràctica dels esports de raqueta. El Club Tennis Tortosa està treballant per organitzar més activitats els pròxims mesos.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 6

Últimes notícies