IniciEsports400 alumnes de 1er d'ESO han participat a Amposta en la Diada...

400 alumnes de 1er d’ESO han participat a Amposta en la Diada Poliesportiva del Montsià

El Parc dels Xiribecs d’Amposta ha estat escenari de la Diada Poliesportiva de centres d’Educació del Montsià, en què han participat 400 alumnes de 1r d’ESO de vuit instituts de la comarca. Una cita anual organitzada pel Consell Esportiu del Montsià, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, el Departament d’Educació i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física. El representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, ha assistit a la celebració.

S’han portat a terme rotacions, amb franges de 25 minuts, per les estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles, jocs populars i alternatius, i d’altres com el futbol, bàsquet i handbol. La celebració poliesportiva ha comptat amb alumnes de l’Institut Les Planes, de Santa Bàrbara; els instituts la Sénia i Manuel Sales i Ferré, d’Ulldecona; Institut Sòl de Riu, d’Alcanar; Institut Els Alfacs, de la Ràpita, així com Col·legi Sagrat Cor, Institut de Tecnificació i Institut Escola Agustí Barberà, d’Amposta.

Foto: Cedida

A més de les institucions esmentades abans, també hi donen suport el Grau CAFE EUSES, del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili; el CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva i el CFGM Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure, ambdós de l’Institut de Tecnificació d’Amposta; els voluntaris de l’Associació Esportiva Escolar, de l’Institut Manuel Sales i Ferré, d’Ulldecona, i el Club de Bitlles d’Amposta.

Foto: Cedida

El representant del Consell Català de l’Esport ha agraït la celebració d’una jornada que té l’objectiu de “conscienciar de la importància de l’esport i d’evitar l’abandonament de la seua pràctica per part dels joves d’aquest segment d’edat“. Joan Barberà ha compartit la jornada amb el secretari tècnic del Consell Esportiu del Montsià, Miquel Pérez; l’inspector dels Serveis Territorials d’Educació, Jordi Capdevila, i el regidor d’Esports d’Amposta, Marc Fornós

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 6

Últimes notícies