IniciEsports8 centres educatius i 450 alumnes han participat a la 9a Diada...

8 centres educatius i 450 alumnes han participat a la 9a Diada Poliesportiva del Baix Ebre

El representant territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert, juntament amb l’adjunt a la Gerència Territorial de Salut, Joan Martín, i l’inspector del Departament d’Educació de les Terres de l’Ebre, Jordi Capdevila, han participat a l’acte inaugural de la 9a Diada Poliesportiva de centres d’Educació del Baix Ebre a l’Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa.

La jornada, adreçada a l’alumnat de 1r. d’ESO, ha comptat amb la participació de 8 centres escolars del Baix Ebre: l’Institut Cristòfol Despuig, l’Institut Dertosa, l’Institut-Escola El Temple, el Col·legi Sagrada Família i el CEE Verge de la Cinta de Tortosa; més l’Institut Rqouetes – Aula Oberta, l’Institut Deltebre i l’Institut Camarles. Uns 450 alumnes que, entre les 9.30 i les 13.30 hores, han gaudit i practicat esports diversos. L’organització ha establert estacions per on han anat passant l’alumnat, amb franges de 20 minuts, i practicar esports més tradicional com les bitlles i d’altres poliesportius com el futbol, el rem, el judo, el minibàsquet, el minihandbol, el volei, el ciclisme i l’atlestime entre ells.

Foto: Cedida

El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà “considero imprescindible i agraeixo la col·laboració de tothom per tal de fer possible una jornada així, sobretot, la implicació de tota la comunitat educativa, l’alumnat i el professorat de primer d’ESO del Baix Ebre. Són accions com les d’avui, o d’altres com el Pla Català de l’Esport a l’Escola, amb què pretenem sensibilitzar i consciencar el jovent de la importància de l’esport, la retenció i el no abandonament esportiu en aquestes edats tan sensibles”.

La Diada s’engloba en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física i ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport i l’impuls dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre, i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, també amb la complicitat dels Grau Universitari d’Educació Primària – Educació Física – i CAFE EUSES Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, el CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, TortosaSport i entitats esportives participants.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies