IniciMotorRemuntada de Marc Alcoba per finalitzar en el top-10 en el seu...

Remuntada de Marc Alcoba per finalitzar en el top-10 en el seu debut al Mundial de MotoE

Marc Alcoba ha remuntat des de la quinzena posici贸 per acabar en una merit貌ria novena posici贸, en el seu debut al Campionat del M贸n de motos el猫ctriques,en la primera prova disputada al circuit 脌ngel Nieto de Jerez.

L’Openbank Aspar Team ha iniciat una nova temporada de la Copa del M贸n FIM de MotoE amb un top 10 de Marc Alcoba en el seu debut a la categoria. El pilot canareu ha recuperat sis posicions des de la quinzena pla莽a de la graella fins a la novena posici贸 a la l铆nia de meta, despr茅s de guanyar un m脿 a m脿 amb Lukas Tulovic. La seua companya Mar铆a Herrera ha estat quinzena, dues posicions per darrere de la tretzena pla莽a des de la qual arrencava, en haver de lluitar amb les seues males sensacions amb el tren davanter.

La primera vict貌ria de la temporada ha estat per a un dels veterans de la categoria, el brasiler Eric Granado, que ha anat recuperant posicions a poc a poc des de la quarta pla莽a de la graella per avan莽ar Miquel Pons, Mattia Casadei i H茅ctor Garz贸 i endur-se’n la vict貌ria. Granado ha aprofitat un incident entre Casadei (que se n’ha anat a terra) i Garz贸 per situar-se com a l铆der i no deixar ja la primera posici贸. Amb ell, han pujat al podi Dominique Aegerter i Matteo Ferrari. El vigent campi贸 Jordi Torres ha acabat cinqu茅.

Marc聽Alcoba聽valorava el seu debut i est脿 bastant satisfet del seu聽rendiment:聽“Ha estat una carrera for莽a divertida, m’ha tocat remuntar i m’ho he pres amb molta actitud. Hem aconseguit l’objectiu, que era acabar al top 10 i millorar les sensacions amb la moto. Tinc ganes de continuar fent-ho en aquesta l铆nia dem脿. Vull agrair el suport de l’equip, m’ajuda a cr茅ixer i ser m茅s fort”.

Els pilots de la Copa del M贸n FIM Enel de MotoE afronten la segona cursa de la temporada dem脿, a partir de les 15.30 hores, al circuit de Jerez鈥撁乶gel Nieto.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 73 = 80

脷ltimes not铆cies