IniciMotorJeremy Alcoba obligat a remuntar per puntuar en la sexta prova del...

Jeremy Alcoba obligat a remuntar per puntuar en la sexta prova del Mundial de Moto 2 a Jerez

Jeremy Alcoba afrontarà un altre complicat repte en la sexta prova del Mundial de Moto 2, en la sexta prova que es disputa al circuit Angel Nieto de Jerez, després de no poder classificar-se per a la Q2. El pilot jesusenc començarà la prova des de la vuitena fila de la graella de sortida, i com la setmana passada al circuit portugués de Portimao, haurà d’avançar posicions si vol marxar puntuant del circuit andalús.

Somkiat Chantra, Jorge Navarro, Albert Arenas i Bo Bendsneyder van ser els més ràpids de la Q1, i Alcoba, que havia finalitzat a 0.523 segons del líder britànic Jake Dixon en la FP3 amb 1’42.079, no es va poder classificar per a la Q2, amb la vint-i-tresena posició en la Q1. Ai Ogura, va aconseguir la primera pole position de la seua vida a la categoria intermedia. Només deu mil·lèsimes van separar Ogura de Tony Arbolino, que es va colar entre els protagonistes i partirà des de la segona posició aquest diumenge. El britànic Sam Lowes tancarà la primera fila.

Jeremy Alcoba reconeix que serà complicat puntuar, però no es resigna a marxar de buit de Jerez “La velocitat no va ser dolenta, i també el ritme va ser molt consistent amb el mateix temps a cada volta. Vaig poder lluitar amb els altres pilots i passar-los. Lamentablement, a l’última volta vaig cometre molts errors, vaig fer un 1,42,2, si hagués pogut fer un 1,41,7 com abans, podria haver arribat a la Q2. Vaig tenir mala sort perquè a la primera volta un altre pilot, es va parar davant meu, esperant-me, però em va costar temps. De tota manera, estic content amb el ritme. El problema és que aquí a Jerez és difícil pasar. Així que demà Intentaré donar el millor de mi i córrer molts riscos perquè tinc confiança amb la meua velocitat. Però començar des de tan enrere és difícil. Veurem perquè la moto es va sentir bé i potser pot agafar alguns punts. Veurem què passa demà.”