IniciMotorMotociclismeAccidentada estrena en el GP de l'Índia per a Jeremy Alcoba

Accidentada estrena en el GP de l’Índia per a Jeremy Alcoba

La primera de les dues proves consecutives de la gira asiàtica del Mundial de Moto-2, ha resultat negativa i accidentada per a Jeremy Alcoba. Un diumenge per a oblidar per part del pilot jesusenc del QJMotor Gresini, en el primer IndianGP disputat al Circuit Internacional de Buddh amb temperatures molt altes.

Jeremy havia obtingut el lloc directe a la Q2 gràcies al seu bon exercici en P3. Després, una pluja torrencial va complicar les condicions de la pista per a la sessió de classificació, que es va declarar mullada. Jeremy Alcoba va registrar un temps de 2’04.208 que es va traduir en la catorzena posició, per a sortir de la quinta fila de la graella.

La cursa de Moto2 va començar amb incidències a la primera corba, en una caiguda múltiple en què es van veure implicats Chantra, Alcoba, Vietti, Ramírez i Hada, i que va provocar la bandera roja tot just començar, provocant que la cursa de la categoria intermèdia es redueixi a només 12 voltes, és a dir, sis menys de les previstes. Després del procediment ràpid, a la graella de sortida no estaven en graella ni Vietti, ni Fada. A Jeremy se li va imposar una penalització de llarga volta per l’accident, que no va complir i, per tant, va rebre una doble penalització per volta llarga, però va caure mentre feia la primera i va acabar un dia desastrós a terra.

L’accidentada carrera va finalitzar amb sexta victòria aquesta temporada de Pedro Acosta, compartint podi amb l’italià Tony Arbolina, segon, i l’estatunidenc Joe Roberts, tercer. Amb aquest triomf el pilot de Mazarrón augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general. Pedro Acosta suma un total de 236 punts, seguit de Tony Arbolino amb 197 i Jake Dixon, 146.

El pilot de Jesús, sense puntuar en aquesta tretzena prova del Mundial de Moto-2, continua en dissetena posició amb 33 punts, a 55 de Fermin Aldeguer, que tanca la llista del top-10. Lògicament Jeremy Alcoba va acabar la prova molt decebut “Un diumenge per oblidar… malauradament les coses no van sortir com esperava i ja vaig caure a la primera corba, mentre portava alguns altres pilots amb mi en el procés. Estar tan enrere no va ajudar i en la represa va ser difícil mantenir el ritme. Em sap greu perquè l’equip havia treballat molt bé i teníem bon ritme. Estic segur que ens recuperarem al Japó”.

Ara és el moment de viatjar al Japó, on  Alcoba, intentarà remuntar aquest complicat diumenge i començar de zero.