IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó el millor dels components de la selecció espanyola sub-23 a...

Adam Maijó el millor dels components de la selecció espanyola sub-23 a l’Europeu de Torí

Adam Maijó va liderar a la selecció espanyola en la categoria sub-23, tot i que l’equip no va estar al seu millor nivell.

L’atleta de Batea va finalitzar en dinovena posició, el primer dels atletes del combinat hispà, en efectuar el recorregut de 8 quilòmetres. La medalla d’or es va decidir entre els britànics Charles Hicks y Zakariya Mahamed, que van portar la iniciativa en el grup capdavanter des de l’inici de la prova. Va completar el podi el francès Valentin Bresic.

Aarón Las Heras en el lloc 27, Miguel Ángel Martínez en el 32, Adrià Ceballos en el 31, Pol Oriach en el 36 i Miguel Badial en el 68,  van completar l’actuació hispana, portant a l’equip a la sèptima posició final, millorant en tres llocs la classificació de la passada edició.

La selecció espanyola va finalitzar al Campionat d’Europa de Camp a Través, amb una collita de cinc medalles (dos ors, una plata i dos bronzes) i en què María Forero i l’equip femení sub20 es van proclamar campiones d’Europa.

El combinat hispà va competir a un gran nivell al circuit italià al peu dels Alps, envoltat de boscos. Un recorregut amb fortes pujades i baixades, a més del tram que es corria a l’interior del Castell de la Mandria, on els representants espanyols van quallar grans actuacions, demostrant una gran regularitat, amb la consecució de cinc medalles, la millor collita des d’Hyères 2015, on van ser sis, sent superats tan sols per Gran Bretanya en nombre de metalls, encara que finalment van ocupar la tercera plaça, darrere d’Itàlia que comptava amb més medalles de plata.