IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó i Marina Freixa campions de Catalunya de clubs sub-20 amb...

Adam Maijó i Marina Freixa campions de Catalunya de clubs sub-20 amb l’Agrupació Atlètica Catalunya

ESPORTS // L’Agrupació Atlètica de Catalunya va aconseguir la victòria en la categoria masculina i femenina al campionat de Catalunya de Clubs Sub20 disputat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, comptant amb la col·laboració dels atletes ebrencs en la prova dels 1.500, Adam Maijó, es va imposar amb 4:17:34, i Marina Freixa, segona 5:19:63.

El dimarts també va haver-hi presència ebrenca al Miting Internacional de Barcelona disputat a l’Estadi de Serrahima, representant a l’AA Catalunya. Nàdia Tolós va finalitzar quarta als 300 metres tanques, amb 47:31; la mateixa posició que van ocupar Anna Pla en llançament de martell amb 45,71, i Andrea Florina Sabou, en triple salt, 11,29. Aquesta última atleta competirà al Campionat d’Espanya sub23 de Sevilla en les proves d’allargada i triple salt.