IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó, Marina Freixa i el CA Ascó van pujar al podi...

Adam Maijó, Marina Freixa i el CA Ascó van pujar al podi del Campionat de Catalunya de cros

Segueix la positiva trajectòria d’Adam Maijó en aquest inici de temporada, en què ha afegit un altre èxit al seu palmarès, amb la consecució de la medalla d’or en els Campionats de Catalunya de cros, en l’edició del centenari, que es diputaren en el marc del 40è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta, en un tradicional circuit al voltant de les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de la capital d’Osona, que va comptar amb la participació de prop de 2.500 atletes en les diferents categories.

L’atleta de Batea a les files de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, becat al CAR de Sant Cugat, es va imposar en la cursa de la categoria sub-20, amb una distància de 7.650 quilòmetres, invertint un temps de 25:41. A finals de gener, Adam Maijó va aconseguir la victòria en els 3000 metres, amb l’AA Catalunya al Campionat d’Espanya sub-20 de clubs disputat a Antequera.

En la mateixa categoria, Marina Freixa (CA Ascó), va acabar en segona posició amb 22:42, només superada per Elia Saular (CA Canaletes), 21:29, amb un recorregut de 5,750 quilòmetres. També van aconseguir la primera posició dels equips del CA Ascó a la categoria sub-12, amb Pere Mas, que va ser quint, Axel Zarranz, Marcel Girona i Biel Sediki, i, amb quarta posició de l’Atletisme Terres de l’Ebre sub-14 CIB Arnau Pérez, Hugo Colomé, Dan Galiana i Pau Monforte.

A la comptició absoluta Mireia Guarner, que va ser onzena va col·laborar amb el triomf del seu equip Avinent Manresa, i Oxana Bonjorn, que va acabar desena en sub-18, també va intervenir de manera decisiva en la primera plaça del CA Arbeca. També van acabar en posicions capdavanteres, Queralt Casacuberta (Perelló), en sub-14 i Izan Colomé (ATE), en sub-10, en catorzena posició.