IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó sèptim en els 1.500 metres al Campionat d'Espanya d'Atletisme absolut

Adam Maijó sèptim en els 1.500 metres al Campionat d’Espanya d’Atletisme absolut

Adam Maijó va finalitzar en una meritòria sèptima posició, en la prova dels 1.500 metres al Campionat d’Espanya d’Atletisme absolut, disputat al Estadio Enrique López Cuenca de Nerja, amb la participació de 782 atletes (339 dones i 343 homes) repartits en 125 clubs.

L’atleta de Batea, encara en la categoria sub-23, va comptir amb l’elit estatal de la prova, amb atletes del prestigi d’Adel Mechaal, Mohamed Katir, Mario Garcia i Ignacio Fontes. Va aconseguir la classificació en la segona semifinal per temps, ocupant la quinta posició amb 3:46’02”, registre que li va permetre accedir a la final, en una sèrie dominada per Mohamed Katir amb 3:44’96”.

En la final es va imposar Mario Garcia (Independent) amb un temps de 3:35’52”, amb medalla de plata per a Mohamed Katir (Asics Running), 3:35’85”, bronze per a Ignacio Fortes, (CD Nike Running), 3:35’94”, amb quarta i quinta posició per a Adel Mechaal (New Balance Team), 3:36’60”, i Aabderramhan El Khayami (Playas de Castellón), 3:38’17”.

Adam Maijó en sèptima posició, va fer un temps de 3:39’48”, sense poder millorar la seua marca personal de 3:38’88”.