IniciMotorTrialAdam Raga afronta la segona prova del mundial de trial l’aire lliure...

Adam Raga afronta la segona prova del mundial de trial l’aire lliure a Gouveia

Després de la tercera posició en la segona jornada de la prova inaugural del Mundial de Trial a l’aire lliure, Adam Raga intentarà tornar a pujar al podi, i convertir-se en la principal alternativa per a Toni Bou, que suma setze titol consecutius. La competició va començar a Galicia, i es repren en la segona ronda a l’escenari de Gouveia, a la vora del bell Parc Natural de la Serra d’Estrela.

El recorregut està dissenyat a la ciutat de Gouveia i comptarà amb 12 zones d’obstacles repartides en els sis quilòmetres.

Des del 2004, Gouveia acull el Campionat del Món de Trial, que torna a la regió del Centre de Portugal amb l’expectativa de ser un gran esdeveniment esportiu. Atès que el recorregut s’instal·larà al centre de la ciutat, les condicions per assistir a la competició seran excepcionals, fet que aproparà encara més la cursa i els corredors al públic que serà present els dies 22 i 23 d’abril a Gouveia.

El paddock de la competició està instal·lat al parc de l’antiga fàbrica de llana Bellino & Bellino, a Gouveia, i ha començat aquest divendres, amb controls a les 11:00 hores i entrenaments a partir de les 12:00 hores. El dissabte, el concurs comença a les 8.30 h i s’allargarà fins a les 15.45 hores, moment en què es fa el lliurament de premis. Diumenge, l’esdeveniment es tancarà amb una altra jornada de competició que tindrà lloc entre les 8.30 i les 15.45 hores i finalitzarà amb un altre lliurament de premis.

La llista de pilots participants s’ha reduit a 9, amb les absències per lesió del francés Benoit Bincaz i el britànic Toby Martin.

La novetat en relació a la primera prova disputada a Galicia, és la decisió de la Federació Internacional de Motociclisme, de rectificar la nova norma que obligava a prescindir dels motxillers a la meitat de les zones a cada ronda del, encara que serà només de manera momentània.

Després de la polèmica suscitada durant el cap de setmana passat a Arteixo, quan la jornada de diumenge Toby Martyn va patir una caiguda en què es fissurava dues vèrtebres a la part baixa de l’esquena, la FIM ha decidit cancel·lar momentàniament la seua polèmica norma d’eliminar els motxillers.

El pilot d’Ulldecona, arriba a Portugal ocupant la tercera plaça amb 28 punts, els mateixos que Gabriel Marcelli, a 9 de Toni Bou i Jaime Busto, que encapsalen la classificaciól general.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 15

Últimes notícies