IniciMotorTrialAdam Raga comença l’estatal a l’aire lliure amb dos tercers llocs

Adam Raga comença l’estatal a l’aire lliure amb dos tercers llocs

Adam Raga es va estrenar amb Sherco al Campionat d’Espanya a l’aire lliure, pujant la podi amb dos tercers llocs. El pilot d’Ulldecona, amb un palmarès de set títols, és el més guardonat de tots els participants.

La localitat corunyesa d’Arteixo va donar el tret de sortida al Campionat d’Espanya de Trial a l’aire lliure, amb la primera prova organitzada pel Club Motomontañismo Arteixo, marcada per les inclemències atmosfèriques, amb la presència de la pluja i vent. Durant la jornada sabatina no va ploure gaire però sí que ho va fer diumenge complicant algunes zones, algunes espectaculars de pedres enormes i dues indoor als voltants de l’oficina de Turisme on també es van celebrar la cerimònia de lliurament de trofeus.

En la primera jornada, els pilots es van enfrontar a les 12 zones a dues voltes, amb la complicació pel fang i la pluja especialment a la primera volta. Adam Raga, va ser el mes encertat amb 8 punts, però no va poder mantenir el nivell a la segona, mentre Busto i Marcelli van millorar sumant només 3 i 4 punts respectivament, pels 13 del pilot d’Ulldecona. Al final, la victòria es va decidir per un escàs marge, amb el vigent campió d’Espanya Jaime Busto proclamant-se vencedor amb 18 punts, seguit de Gabriel Marcelli amb 21, mentre Adam Raga va completar el podi amb 24.

En la segona jornada va aparèixer de nou la pluja des de l’inici, a més de fortes ratxes de vent que van afegir encara més dificultat.

Gabriel Marcelli va ser el que millor es va adaptar a n’aquestes condicions adverses, i es va emportar la victòria amb 13 punts Jaime Busto, va ser segon amb 17 i Adam Raga va remuntar i repetir al tercer lloc en acabar la jornada amb 30.

A la classificació general, també és tercer amb 30 punts, per darrere de Gabriel Marcelli i Jaime Busto, amb 37. La següent prova del Campionat d’Espanya de Trial, serà el 24 de març a Gironella.