IniciMotorTrialAdam Raga debuta amb Sherco en el Trial de Sheffield i torna...

Adam Raga debuta amb Sherco en el Trial de Sheffield i torna a ser pare

El 2024 ha començat de forma molt positiva per a Adam Raga. El pilot d’Ulldecona va debutar amb la marca Sherco, en el Trial Indoor de Sheffield, i l’endemà, amb la seua parella Jenny Meziani, van ser pares per segona vegada, ara d’una nena que va néixer a l’Hospital Matern Infantil de Barcelona.

El cap de setmana havia protagonitzat un excel·lent debut sobre la Sherco al Trial Indoor de Sheffield, al centre del comtat de Yorkshire, a la Gran Bretanya, durant dècades una prova de referència a l’inici de cada temporada.

En aquesta ocasió, tot i que no ha estat el primer torneig Indoor de l’any, hi havia expectació per veure l’esperat debut d’Adam Raga amb Sherco, en un escenari on en l’anterior edició Raga es va imposar a Toni Bou.

Foto: Todo Trial

A la primera ronda amb sis seccions dures i tècniques, Raga va derrotar Billy Green. La primera ronda finalitzava, amb Toni Bou com a líder destacat havent penalitzat només un punt. Amb 6 estaven igualats Jaime Busto i Gabriel Marcelli, mentre que Raga es col·locava quart a certa distància, amb 13.

La final va ser una lluita a quatre entre pilots espanyols: Bou, Busto, Marcelli i Raga i es disputaria fent les zones en sentit invers. Quan faltaven tres zones per al final, Bou liderava amb vuit punts d’avantatge sobre Raga i onze sobre Busto i Marcelli.

A l’última zona, la muntanya vermella, tots quatre passaven a zero, cosa que assegurava a Raga, pujar al segon esglaó del podi.

El debut en el Mundial d’Adam Raga amb Sherco, es produirà el 4 de febrer en la mítica prova del Palau Sant Jordi, primera del Campionat del Mòn X-Trial en pista coberta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 72

Últimes notícies