IniciMotorTrialAdam Raga està fora dels llocs del podi a tan sols una...

Adam Raga està fora dels llocs del podi a tan sols una prova per finalitzar el Campionat d’Espanya de trial a l’aire lliure

Adam Raga va pujar al tercer calaix del podi en la penúltima prova del Campionat d’Espanya de trial a l’aire lliure disputada a la localitat d’Olvan, però a tan sols una prova per finalitzar la competició, està fora de les posicions de podi.

Les 12 zones van ser atractives, espectaculars i molt tècniques, encara que donada l’adherència del terreny potser per a alguns pilots van resultar excessivament fàcils.

La lluita per la victòria va ser molt competida en tot moment, i Gabriel Marcelli (Montesa) es va col·locar líder després de la primera volta amb 7 punts, un menys que Adam Raga (TRRS), amb Jaime Busto (Vertigo) darrere d’ells amb 11.

La segona volta va resultar polèmica a segona zona, la més complicada del trial, quan un dels pilots tirava una de les fletxes que marcava el pas a dalt d’una roca i els jutges no aconsegueixen tornar a col·locar-la al mateix lloc, quedant a la part inferior de l’esglaó i quedant diferent per als pilots que faltaven per arribar-hi. Davant d’aquesta situació i després d’algunes protestes la zona es va anul·lar. Busto va ser el millor en aquest gir amb tot just un punt, pels 3 de Marcelli i 5 de Raga.

Aquest segon lloc de la segona volta li servia a Marcelli, per a emportar-se la victòria amb un total de 10 punts, estrenant-se així, en victòries del Campionat d’Espanya. Busto va ser finalment segon amb 12 i el pilot d’Ulldecona tercer amb 13, estant la resta amb penalitzacions molt més abundants.

Quan només resta per disputar-se l’última prova a la localitat lleidatana d’Aitona el 14 de novembre, Jaime Busto continúa líder amb 91 punts, seguit de Miquel Gelabert amb 83, tercer Gabriel Marcelli (80), mentre que Raga és quart amb 71 punts.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies