IniciMotorTrialAdam Raga passa pel quiròfan per solucionar uns problemes d'esquena

Adam Raga passa pel quiròfan per solucionar uns problemes d’esquena

Després de finalitzar les comparticions oficials de la temporada 2022, i davant l’aturada d’activitat competitiva fins a començaments del any vinent 2023, Adam Raga ha aprofitat per a passar pel quiròfan per solucionar uns problemes que li ocasionaven algunes molèsties a l’esquena, que li han impedit rendir amb les màximes garanties en les proves que ha intervingut aquesta ja passada temporada.

Foto: Facebook Adam Raga

El pilot faldut de TRRS, ha estat intervingut en la clínica Quirón Salud per sotmetre’s a una operació d’esquena a , a càrrec de les doctores Teresa Ubierna i Anna Isart.

La finalitat de la cirurgia és intentar fer desaparèixer el dolor, que l’ha estat afectant els últims mesos. La intervenció es va efectuar de forma satisfactòria, i Adam Raga haurà de realitzar el corresponent repòs i recuperació, abans de reiniciar els entrenaments sobre la moto. El seu principal objectiu és poder estar al màxim de les seues possibilitats, per a disputar el Trial Indoor que organitzarà Dougie Lampkin a Sheffield, previst per al dissabte 7 de gener de 2023.

Foto: Facebook Adam Raga

Adam Raga comentava després de l’operació “he patit una microcirurgia, per posar remei al dolor que he patit en els darrers messos, ara em sento bé, però necessito uns quants dies per recuperar-me. Vaig a treballar fort per estar llest i competir amb garanties al Trial de Sheffield”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies