IniciMotorTrialAdam Raga puja al tercer esglaó del podi a l'estatal a l'aire...

Adam Raga puja al tercer esglaó del podi a l’estatal a l’aire lliure d’Entrimo

El pilot ulldeconenc Adam Raga manté intactes les opcions de finalitzar al podi del Campionat d’Espanya de Trial a l’Aire Lliure, després d’ocupar la tercera posició en la sexta i penúltima prova disputada a la localitat orensana d’Entrimo.

Entrimo va repetir com a seu, per quarta vegada, del Campionat d’Espanya, després de les proves a principis de segle, el 2003 i el 2005, i el més recent, just abans de la pandèmia, el 2019. En aquesta ocasió els organitzadors van preparar 22 espectaculars zones, i la victòria va ser per al pilot basc, Jaime Busto amb un total de 8 punts seguit per Gabriel Marcelli amb 11 i per Adam Raga, que va completar el pòdium de la màxima categoria, amb 16. La primera volta del pilot de GasGas va ser gairebé perfecta sumant només 1 punt de penalització davant dels 11 de Marcelli i els 14 de Raga. A la segona passada tant Gabriel com Adam van estar millor que Jaume, però la magnífica volta inicial del basc el va portar directament al primer esglaó del pòdium. Jeroni Fajardo i els germans Aniol i Miquel Gelabert van seguir per aquest ordre.

A la classificació general continua com a líder Jaime Busto, que suma un total de 97 punts i té el títol gairebé a la butxaca. Adam Raga conserva la segona posició amb 80, però amb Gabriel Marcelli al tercer lloc encara més prop amb 77, després de reduir distàncies disputada la prova gallega.

El pilot d’Ulldecona intentarà mantenir aquesta segona plaça, i finalitzar la seua trajectòria com a pilot de TRRS amb un nou podi.

La sèptima i última prova del Campionat d’Espanya de Trial a l’Aire Lliure es disputarà a Camprodon en terres gironines els dies 21 i 22 d’octubre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 73

Últimes notícies