IniciMotorTrialAdam Raga se situa líder en l'inici del Campionat d'Espanya de trial...

Adam Raga se situa líder en l’inici del Campionat d’Espanya de trial a l’aire lliure

Adam Raga (TRRS) ha començat de forma molt positiva la seua participació en el Campionat d’Espanya a l’aire lliure, pujant al podi en les dues jornades puntuables del cap de setmana a la població corunyesa d’Arteixo.

El pilot d’Ulldecona va finalitzar, en segon lloc, en la primera jornada, i es va imposar en la segona, protagonitzant una completa actuació.

Jaime Busto (Vértigo) es va emportar la victòria dissabte deixant Adam Raga a la segona posició amb 13 punts davant dels 6 que va sumar el basc. Jorge Casales (Scorpa) va tancar el top tres amb només una penalització més que Raga.

Però les coses van canviar diumenge quan Adam Raga els va superar tots, acumulant 10 punts de penalització, Gabriel Marcelli (Montesa) es va colar segon amb 15 i Busto va haver de conformar-se a ser tercer amb 17.

Les dues jornades es van disputar sota una organització absolutament impecable, del MC Arteixo que va preparar un recorregut tècnic però assequible per a tots els nivells, amb poc marge d’espera per als pilots i una logística de primer nivell.

Adam Raga comença com a líder el Campionat d’Espanya, després de véncer el segon dia i pujar al pòdium dissabte, darrere de Jaime Busto, que, en canvi, diumenge pujava al tercer calaix. Positiva sorpresa de Jorge Casales dissabte, que en el debut amb Scorpa era tercer. Diumenge la sorpresa va anar a càrrec de Gabriel Marcelli, que pujava a la segona plaça després d’un primer dia complicat, on només va poder ser quart.

Mal cap de setmana per a Miquel Gelabert, sisé tots dos dies darrere del seu germà; la seua condició inicial era de ser un dels favorits a la victòria, tal com va demostrar el ritme del CET 2021.

Adam Raga va finalitzar lògicament satisfet de la seua actuació””Estic molt content amb el cap de setmana en general. Ahir vaig cometre algun error de més que em va impedir estar més amunt, però avui diumenge hem aconseguit la victòria polint aquests detalls. Molt satisfet amb la moto, l’equip i l’estat de forma”. Hi ha una gran rivalitat, així que ens toca continuar treballant en aquesta direcció per mantenir els resultats”.

La propera prova del Campionat d’Espanya de Trial se celebrarà a Camprodon, el cap de setmana del 25 i 26 de juny.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies