IniciMotorTrialAdam Raga sense pujar al podi al GP d鈥橝lemanya

Adam Raga sense pujar al podi al GP d鈥橝lemanya

Adam Raga (Sherco), no va trobar les millors sensacions en el Gran Premi d鈥橝lemanya disputat a Neunkirchen, on no va aconseguir pujar al podi en cap de les dues jornades.

Toni Bou confirma els pron貌stics de m脿xim favorit, superat l’equador del Campionat del M贸n de TrialGP 2024, amb la seua s猫ptima vict貌ria sobre vuit possibles i es destaca m茅s encara al mundial dels seus rivals m茅s directes.

Les zones eren una aposta per la sostenibilitat, amb la renovaci贸 d鈥檜n antic dip貌sit de ferralla i amb la creaci贸 de trams respectuosos amb el medi ambient.

El nivell d鈥檃questes zones i la climatologia va ser un factor molt m茅s favorable que en les darreres carreres, propiciant unes puntuacions substancialment m茅s baixes i per tant els resultats m茅s ajustats.

En la primera jornada, Toni Bou (Montesa) va dominar, finalitzant amb un total de 12 punts de penalitzaci贸, pels 19 de Jaime Busto (Gas Gas), i els 40 de Jorge Casales (TRRS). Adam Raga va ocupar una sorprenent octava posici贸 amb 50 punts.

En la segona jornada, va continuar el domini del pilot de Piera, sumant 14 punts, i compartint podi amb Jaime Busto amb 25, que va repetir la segona posici贸, i Gabriel Marcelli, tercer amb 34. El pilot d鈥橴lldecona, va acabar en sexta posici贸 amb 51.

A la classificaci贸 general, Toni Bou augmenta la seua renda favorable al capdavant, sumant 157 punts. Segona posici贸 per a Gabriel Marcelli amb 118, i tercera de Jaime Busto amb 113. Adam Raga, ha perdut el tercer lloc, i ara ocupa la quarta pla莽a amb 99 punts, els mateixos que Matteo Grattarola, que 茅s quart.

Amb menys d’una setmana de descans, els pilots tornaran a l’acci贸 el pr貌xim cap de setmana en una 煤nica jornada de competici贸 puntuable del TrialGP de B猫lgica, a Comblain-au-Pont.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 58 = 61

脷ltimes not铆cies