IniciMotorTrialAdam Raga tercer en la segona prova de l'estatal de trial a...

Adam Raga tercer en la segona prova de l’estatal de trial a Benahavis

Adam Raga (TRRS), no ha pogut repetir la victòria de la prova inaugural de Gironella, tot i encara que ha pujat al tercer esglaó del podi a la segona prova en terres malaguenyes, no ha pogut conservar el primer lloc de la classificació general.

Jaime Busto (Gas Gas), es va emportar la victòria, en la prova de Benhavis, situat al privilegiat entorn entre les muntanyes i el mar, a 7 km de la costa entre Marbella, Estepona i Ronda, a la Costa del Sol.

El Club Deportivo Motorista Benahavis, organitzador de la prova, va marcar un recorregut, amb sortida des del Poliesportivo Municipal Jaime Parladé, amb dotze zones, tres zones indoor de diferents materials i la resta naturals. Quatre o cinc aproximadament es van ubicar de manera més propera al poble. Unes zones extremadament difícils, que van resultar molt complicades per als pilots. Jaume Busto va acabar amb 74 punts de penalització. La segona posició va ser per a Gabriel Marcelli (Montesa), amb 85, i tercer lloc del pilot d’Ulldecona amb 89.

A la classificació general es situa com a nou líder Jaume Busto amb un total de 37 punts, seguit d’Adam Raga amb 35, Gabriel Marcelli, 30 i Aniol Gelabert (Beta Trueba), 28.

La pròxima cita del calendari de l’estatal a l’aire lliure, serà de doble puntuació, amb dos proves, el 8 i 9 de juliol, a la població lleonesa de Pobladura de las Regueras.