IniciMotorAdrian Molina i Xavier Albertón els més destacats dels equips ebrencs en...

Adrian Molina i Xavier Albertón els més destacats dels equips ebrencs en Promovelocitat

ESPORTS // La Copa Catalana de Promovelocitat 2021 va donar el tret de sortida aquest passat diumenge al circuit de Móra d’Ebre, amb participació dels corredors de les categories PromoRACC1 i PromoRACC2, corresponents a la Copa Ohvale, i la PromoRACC3, corresponent a la Copa Polini.

Pel que fa als resultats del dia, Gonzalo Sánchez va ser el gran protagonista de la categoria reina, PromoRACC1. El pilot aragonès es va imposar en les dos mànegues disputades. Molt més disputada va ser la segona posició del podi, amb: Pau Alsina (MC Segre), Adrián Molina MC Circuit de Mora) i Xavier Albertón.(MC Tortosa) D’aquests tres pilots, Pau Alsina va ser el més regular ocupant el segon esglaó del podi. Adrián Molina va completar les posicions de podi gràcies a una gran segona mànega on ha finalitzat en segona posició. Xavier Albertón va completar també una gran actuació finalitzar en quarta posició. La quinta va ser per a Christian Calvet (MC Tot Motor Els Reguers), i en sexta, séptima i dotzena els components de l’equip MC Circuit de Mora, Arnau Aragón, Joel Mora i Daniel Valencia.

El pilot més destacat de la categoria PromoRACC2 ha sigut Cesc Obiol., amb quinta plaça per Bryan González (MC Circuit de Mora).

Pel que fa a la categoria de menor cilindrada, la PromoRACC3 – Copa Polini, Àlex Pérez va sert el pilot més ràpid.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 72

Últimes notícies