IniciPoliesportiuRemAina Cid i Fernanda Valencia a punt per competir a la Copa...

Aina Cid i Fernanda Valencia a punt per competir a la Copa del Món de Lucerna

Aina Cid i Fernanda Valencia competiran amb la selecció espanyola, com a components de les dos embarcacions del dos sense timoner, a la tercera prova de la Copa del Mòn de rem, que es disputará del 7 al 9 de juliol a la ciutat suïssa de Lucerna, en un marc tradicional i escenari de moltes competicions internacionals.

Aina Cid tindrà com a companya a l’aragonesa Esther Briz, amb una embarcació diriga pel tortosí Xavi González, mentre Fernanda Valencia, més habitual en les últimes aparicions internacionals amb el quatre sense timoner, en aquesta ocasió formarà parella amb la basca Izaskun Echaniz (CR Santurzi).

L’esdeveniment ha atret prop de 700 atletes de 52 nacions, que competiran durant tres dies de regates en 16 classes d’embarcacions. Les primeres regates començaran el 7 de juliol a les 8:00 hores, i per la lluita de les medalles el dissabte 8 de juliol a les 16:37 i el diumenge 9 de juliol a les 10:05.

La Federació Mundial de Rem ha decidit que cal una prova de contrarellotge per als remers en preparació per a possibles escenaris de contingència. Les eliminatòries de totes les proves de la Copa del Món de rem 2023 a Lucerna, es duran a terme com a contrarellotge, excepte per a les classes d’embarcacions que tinguin 12 o menys inscripcions.

En la modalitat del dos sense timoner, competiran un total de 16 embarcacions, juntament amb les dos espanyoles estaran, Austràlia,, Xile amb Antònia i Melita Abraham, Croàcia, República de Txèquia, Dinamarca, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Països Baixos, Nova Zelanda (2), Romania.

En aquesta tercera cita mundialista, estaran presents gairebe tots els bots amb major potencial, amb les australianes Jessica Morrisson i Anabelle Mc Intyre, com a principals favorites, destacant també la presència de les germanes Antònia i Melita Abraham amb el bot xilè dirigit pel tècnic ampostí Bienve Front.

Les sèries classificatòries del dos sense timoner obriran la competició aquest divendres a partir de les 8:00 hores.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies