IniciPoliesportiuRemAina Cid i Fernanda València estaran en la lluita pels metalls de...

Aina Cid i Fernanda València estaran en la lluita pels metalls de l’Europeu de rem

Les dos embarcacions de la selecció espanyola amb representants del Club Nàutic Amposta, estarán en la final A i lluitaran pels metalls, al Campionat d’Europa absolut de rem que es disputa del 25 al 28 de maig al llac de Bled a Eslovènia.

El dos sense timoner d’Aina Cid (CN Amposta) i l’aragonesa Esther Briz (CN Helios Zaragoza), van ocupar el primer lloc de la segona sèrie de repesca, amb un temps de 7:09.18, en una regata on des de l’inici van portar la iniciativa, situant-se per davant de la resta de participants. També estaran en la final A, les components d’Alemanya, que es van classificar en segon lloc amb 7:13.15. En tercera i quarta posició, van entrar França, 7:15.25 i Itàlia, 7:24.74, que disputaran la final B. En l’altra sèrie menys ràpida van aconseguir el passaport per a la final A, Croacia, 7:12.34, i Gran Bretanya, 7:15.00, que es disputarà el diumenge a les 11:49. Estaran en la lluita pels tres llocs del podi, Països Baixos, Romania, Espanya, Alemanya, Croàcia i Gran Bretanya.

També disputaran la final A, les components del quatre sense timoner amb Fernanda València del CN Amposta, Iria Jarama (CR San Felipe); Izaskun Echàniz (Raspas del Embarcadero Arraun Elkartea) i Olivia del Castillo (CN Sevilla), que van finalitzar en quart lloc de la repesca, amb un temps de 6:45.26, per darrere de Dinamarca, 6:35.86, Països Baixos, 6:38.02 i Irlanda, 6:40.26. Per darrere van entrar Polònia, 6:47.22 i França, 6:49.15, que disputaran la final B.

El bot espanyol va mantenir tota la regata la quarta plaça, que li assegurava el pas a la lluita pel podi, que tindrà lloc demà dissabte a les 12:22 hores, on estaran a banda de les quatre classificades en la repesca, les components de Romania i Gran Bretanya.