IniciPoliesportiuRemAina Cid i Virgínia Díaz s'imposen en la seua eliminatòria i accedeixen...

Aina Cid i Virgínia Díaz s’imposen en la seua eliminatòria i accedeixen de forma directa a la final de la Copa del Món de Lucerna

ESPOTS // Aina Cid (CN Amposta) i Virgínia Díaz (Raspas del Embarcadero Arraun Elkartea), han aconseguit la classificació directa per disputar la final de la II Copa del Món que es disputa en el Llac dels Déus de Rotsee de la ciutat suïssa de Lucerna, amb participació de representants de 41 països. Alguns dels competidors han seguit a n’aquest escenari després de disputar la regata de classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio, per molts possiblement serà l’última oportunitat de prendre part en una competició internacional abans de les Olimpíades.

L’embarcació de la selecció espanyola va tenir com a principals rivals a les components d’Irlanda, Aileen Crowley i Monika Dukarska, que a l’inici de la regata van imprimir un fort ritme, creuant els primers 500 metres, amb més de dos segons per davant d’Aina i Virgínia, que van reaccionar per passar a la par amb les irlandeses als 1000 metres, superar-les a 500 per al final, aconseguint més de dos segons d’avantatge. Al final es van dedicar a gestionar la seua renda, entrant en primer lloc amb un temps de 7:29:92, per davant d’Irlanda, 7:30:12 i la República de Txèquia, amb Anna Santruckova i Pavlina Flamikova, 7:41:07.

En l’altra eliminatòria també es van complir els pronòstics, amb la classificació per a la final de les romaneses Adriana Ailincai e Iuliana Buhus, or al campionat d’Europa 2020 i plata el 2021, que amb absència de les britàniques, Helen Glover i Polly Swann, actuals campiones d’Europa, seran les principals a batre en la final. Les components de la selecció de Xile, Melita i Antonia Abraham, dirigides pel tècnic ampostí Bienve Front, van entrar en segon lloc, darrere de les  romaneses en la segona eliminatòria, i hauran de buscar el pas a la final, que es disputarà diumenge a les 10:15 en la repesca.Aina Cid (CN Amposta) i Virgínia Díaz (Raspas del Embarcadero Arraun Elkartea), han aconseguit la classificació directa per disputar la final de la II Copa del Món que es disputa en el Llac dels Déus de Rotsee de la ciutat suïssa de Lucerna, amb participació de representants de 41 països. Alguns dels competidors han seguit a n’aquest escenari després de disputar la regata de classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio, per molts possiblement serà l’última oportunitat de prendre part en una competició internacional abans de les Olimpíades.

L’embarcació de la selecció espanyola va tenir com a principals rivals a les components d’Irlanda, Aileen Crowley i Monika Dukarska, que a l’inici de la regata van imprimir un fort ritme, creuant els primers 500 metres, amb més de dos segons per davant d’Aina i Virgínia, que van reaccionar per passar a la par amb les irlandeses als 1000 metres, superar-les a 500 per al final, aconseguint més de dos segons d’avantatge. Al final es van dedicar a gestionar la seua renda, entrant en primer lloc amb un temps de 7:29:92, per davant d’Irlanda, 7:30:12 i la Repúblicade Txèquia, amb Anna Santruckova i Pavlina Flamikova, 7:41:07. En l’altra eliminatòria també es van complir els pronòstics, amb la classificació per a la final de les romaneses Adriana Ailincai e Iuliana Buhus, or al campionat d’Europa 2020 i plata el 2021, que amb absència de les britàniques, Helen Glover i Polly  Swann, actuals campiones d’Europa, seran les principals a batre en la final.

Les components de la selecció de Xile, Melita i Antonia Abraham, dirigides pel tècnic ampostí Bienve Front, van entrar en segon lloc, darrere de les  romaneses en la segona eliminatòria, i hauran de buscar el pas a la final, que es disputarà diumenge a les 10:15 en la repesca.