IniciPoliesportiuRemAina Cid, Núria Puig i Fernanda València no estaran en la lluita...

Aina Cid, Núria Puig i Fernanda València no estaran en la lluita dels metalls a l’Europeu de rem

El quatre sense timoner, dirigit pel tècnic tortosí Xavi González, amb les components del Club Nàutic Amposta, Aina Cid, Núria Puig i Fernanda València, amb Júlia Ros de l’Olímpic de Barcelona, s’hauran de conformar per lluitar de la sèptima a la novena posició, al no poder classificar-se per la final A, a l’Europeu de rem absolut, que es disputa al Camp de Regates de Munic. El bot hispà va finalitzar en quinta posició amb un temps de 7:14.16., en una regata on s’han classificat Països Baixos, 7:01.05, i Polònia,7:03.65. Itàlia amb 7:05.51, i França, 7:07.80, també hauran de disputar la final B, com Alemanya, que va entrar en sexta posició, per darrere d’Espanya, amb 7:22.10.

En la regata es van produir poques variacions amb relació al primer tram, dominant sempre les neerlandeses, amb Polònia a la seua estela. L’embarcació espanyola es va mantenir sempre en la quinta plaça, sense gaires opcions de lluitar per les dues primeres.

En la final B, demà dissabte a les 9:20 hores, tindrà com a rivals a Itàlia, França i Alemanya, mentre en la final A, en la lluita pels llocs de podi, estaran, Gran Bretanya, la gran favorita, Dinamarca, Romania, Irlanda, Polònia i els Països Baixos.