IniciPoliesportiuCiclismeAinara Inarejos bronze en la primera jornada del Campionat de Catalunya en...

Ainara Inarejos bronze en la primera jornada del Campionat de Catalunya en ruta

Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre), va pujar al tercer esglaó del podi, en la primera de les dues jornades del Campionat de Catalunya de ciclisme en ruta 2022, un esdeveniment especial programat amb motiu de la celebració dels 100 anys de la Unió Ciclista Sabadell.

Tot un èxit amb 72 ciclistes inscrites entre totes les categories que van afrontar un recorregut exigent en una jornada molt calorosa, de.106 quilòmetres amb sortida i arribada des del Pavelló Municipal Can Balsach.

El recorregut constava d’un traçat per Sant Llorenç Savall, Gallifa, la pujada fins a Castellterçol i Moià, punt a 48,7 quilòmetres de la línia de meta on s’hi incorporaven les participants cadets, júniors i totes les categories de màsters. El Collet de Lligabosses seria el gran jutge per a totes elles, encarant ja el descens de retorn cap a Sabadell.

Laura Martínez (Tot net-Terrassa) és la nova campiona de Catalunya cadet després de superar a la campiona CRI Núria Hidalgo, en els últims metres, invertint les dues corredores un temps de 2:58’49”. Ainara Inarejos va entrar en tercera posició a 3’32”, i les seues companyes d’equip Laia Galbany i Mar Piñol ho van fer en quinta i sèptima posició a 3’36” i 10’18”, respectivament.