IniciPoliesportiuCiclismeAinara Inarejos, bronze en persecució per equips cadets amb Catalunya a l'estatal...

Ainara Inarejos, bronze en persecució per equips cadets amb Catalunya a l’estatal en pista

Ainara Inarejos, component de la Penya Ciclista Baix Ebre, es va penjar la medalla de bronze, en la prova de persecució per equips cadet, al Campionat d’Espanya cadet i júnior, disputat al velòdrom madrileny de Galapagar, amb presència amb el combinat català de quatre ciclistes ebrencs i el quadre tècnic del tortosí Pere Garcia.

En la categoria cadet, l’equip català amb Ainara Inarejos, Aixa Catalán, Núria Hidalgo i Irune Sánchez, marcaven el tercer millor temps a les classificatòries, i superaven a l’equip navarrés en la lluita pel bronze 3:59’743″. El combinat valencià i balear van aconseguir la medalla d’or i plata respectivament.

Ainara Inarejos va completar la seua actuació amb una meritòria quarta plaça en la persecució individua’l, finalitzant tretzena en keirin i catorzena en puntuació. En la mateixa categoria, Ivan Rovira, també pertanyent a la Penya Ciclista Baix Ebre, va ocupar l’octava posició en keirin, la dècima en eliminació i la dotzena en els 200 metres de la velocitat.

En la categoria júnior el gandesà Tomàs Deosdat, va ser sèptim en persecució individual i scratch, nové en keirin. En la persecució per equips júnior, Gerard Cano, Tomàs Deosdat, Siro Pallarés i Ferran Serra, marcaven el quart millor temps. En la velocitat per equips júnior, quint lloc per l’equip masculí format per Tomàs Deosdat, Pau Magrià i Ferran Serra, en una prova molt competida, quedant-se a tan sols 4 dècimes dels temps de podi.

Ivan Viladrich de la Penya Ciclista Baix Ebre, va ser sèptim en els 200 metres de la velocitat, i sext en el quilòmetre.