IniciPoliesportiuHoquei PatinsAl CHP Amposta se li escapa la victòria en l'últim tram del...

Al CHP Amposta se li escapa la victòria en l’últim tram del partit

El CHP Amposta no va poder sumar la primera victòria, en l’estrena de la temporada oficial, empatant a la seua pista en la primera jornada de la Segona Catalana, davant el CP Vilanova, en un partit on va portar molts minuts la iniciativa al marcador.

Els ampostins a la primera part van estar molt ferm i consistents en defensa, creant moltes ocasions, però només encertant en un remat de Robert Carles, que els va permetre marxar al descans amb una mínima renda (1-0).

A la segona part l’equip ampostí va continuar portant el control, i Pau Esquerré va augmentar la renda amb la consecució del segon gol. Van reduir diferències els visitants, però Adrià Labernia va culminar dos contraatacs, per col·locar el marcador amb un clar 4-1. En el tram final del partit els ampostins no van aprofitar les seues ocasions, amb un remat al pal de Pau Esquerré inclòs, i el CP Vilanova va ser més efectiu, per aconseguir tres gols, que li van permetre empatar el partit.

En la segona jornada, el CHP Amposta jugarà el dissabte 1 d’octubre a les 20:30 hores a la pista del CH Cambrils.