IniciPoliesportiuHoquei PatinsAl CHP Amposta se li escapa un punt en els dos últims...

Al CHP Amposta se li escapa un punt en els dos últims minuts

El CHP Amposta no va treure profit de la visita al pavelló municipal Camp del Ferro, on va sortir derrotat amb dos gols en l’últim tram del partit per 5-3 davant el CP Congrés La Sagrera es Mou. El conjunt local situat per darrere dels ampostins a la taula classificatòria, és un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència. A banda de la derrota, la nota negativa va ser la targeta blava, que va veure Josep Pons, per completar el cicle, que li impedirà jugar la pròxima jornada.

Els locals es van avançar al marcador, però aviat es va produir la resposta per part ampostina, amb el primer dels tres gols marcats per part d’un inspirat Ferran Pons. Amb l’empat al marcador Josep Pons no va poder transformar una pena màxima, i a dos segons d’arribar-se al descans, es va tornar a avançar l’equip local.

La situació es va complicar més per al CHP Amposta a la segona part, amb el tercer gol del conjunt de la Sagrera. La resposta va ser immediata, i en tan sols dos minuts, Ferran Pons, va col·locar l’empat a tres amb dos gols consecutius. Quan només restaven dos minuts per a finalitzar el partit, els ampostins es van quedar en inferioritat numèrica, per la targeta blava de Ferran Pons. Pau Fernández va aturar una falta directa, però el Congrés va marcar desprès els dos gols de la victòria.

La pròxima i vint-i-dosena jornada, el conjunt ampostí jugarà el divendres a les 21:15 hores , a la pista del CN Reus Ploms, que porta 10 punts més que els ampostins, que a la primera volta van guanyar per 4-1.

CP CONGRÉS LA SAGRERA, 5
CLUB HOQUEI PATÍ MC’DONALD’S AMPOSTA, 3

CP Congrés la Sagrera: Montseny i Castañeda, porters, Gallen (1), Mailler (1), Ferrer (2), Tapounet (1), Pastor, Díaz, Roig, Puentes.

CHP MC Donald’s Amposta: Marc Bayo i Pau Fernández, porters, Pau Esquerré, Ferran Pons (3), Erill, Labernia, Pau Bayo, Josep Pons, Estudillo.

Àrbitre: Jesús Botello Sánchez. Targeta blava als visitants Ferran i Josep Pons.

Podeu veure la taula classificatòria de Segona Catalana Masculina al grup 1 després de la vint-i-unena jornada del campionat de lliga, clicant sobre la imatge inferior: