IniciPoliesportiuAtletismeAlbert Giné entre els més destacats del repte solidari "The longest night"

Albert Giné entre els més destacats del repte solidari “The longest night”

Només continuaven dos participants dels 60 que van iniciar el repte solidari “The longest night”, quan Albert Giné va deixar la prova. La cursa que en principi s’havia de disputar a la Masia de Castelló del municipi de Vandellòs, va canviar d’escenari, per les mesures sanitàries de darrera hora, per traslladar-se a un circuit de 5,7 quilòmetres i 300 metres de desnivell, en la zona sud de la petita població de Pratdip.

Entre els 60 participants hi havia corredors de mota experiència i prestigi, com Kilian Garcia, Albert Giné, Jacinto Bermúdez, Joel Jaile, David Vallverdú, Oriol Antolí, Javi Puit, Esteban Monje, Benito Manzanares, José Samaniego, Arí Casajuana, Eva M. Gallego, Noelia Merino i Blanca Trenas, que van abonar cinc euros d’inscripció destinats al projecte Emma, havien d’efectuar voltes a l’exigent circuit, dur i tècnic, en menys d’una hora per volta per poder continuar, amb l’inconvenient afegit de la pluja que va caure durant quasi tota la nit, i la xafogor que van haver de suportar a l’inici del repte a les 21:00 hores. A causa de la pluja el circuit es va fer perillós en alguns punts, provocant que només 9 corredors, es mantinguessin donant voltes durant tota la nit.

A les 12:00 del migdia, només seguien en la cursa tres corredors, incloent-hi Albert Giné, que va aturar-se quan anava per la setzena volta i portava 89 quilòmetres amb 9000 metres acumulats. Després ho va deixar Javier Puit i l’últim va ser Oriol Antolí.