IniciPoliesportiuTennisAlbert Roda president del Club Tennis Tortosa

Albert Roda president del Club Tennis Tortosa

Era com un malalt gairebé terminal que semblava esgotar les últimes hores a l’UCI, però finalment sembla que s’obre una escletxa d’esperança per al Club de Tennis Tortosa. Després d’una llarga etapa amb un preocupant buit de poder, el passat 11 d’agost en el decurs de l’Assemblea General de Socis, es va procedir a la dissolució de la Junta Electoral, amb l’aprovació de la candidatura única d’Albert Roda, en una reunió on lògicament també es va tractar de la crítica situació econòmica per la qual travessa l’entitat.

Albert Roda, empresari del món de la comunicació, presidirà una junta directiva de la qual formaran part Àngel Aznar, Paco Peralta i Enric Aguilar.

Crisi econòmica greu

La nova junta directiva tindrà el difícil repte de solucionar la greu crisi econòmica que patix el club. Tot i comptar amb un dels majors patrimonis de totes les entitats ebrenques, el CT Tortosa, amb les seues instal·lacions ubicades a la carretera Simpàtica, ha acumulat un deute econòmic de centenars de milers d’euros, producte de les inversions fetes per les obres de millora del club, i una continuada baixada de socis ha dut el Tennis Tortosa. El club tortosí va entrar en una situació de difícil governabilitat, amb uns serveis sota mínims i unes instal·lacions que per manca de recursos econòmics s’estan deteriorant a marxes forçades perquè no són mantingudes com requerixen.

En principi davant la manca de candidats a la presidència, s’havien pogut escoltar molts de rumors sobre el futur del club. Des de la possibilitat de la formació d’una junta gestora tal com marquen els estatuts i assumir la responsabilitat de decidir què cal fer amb el club, fins a la presentació d’una nova candidatura capaç de fer-se càrrec de la situació, l’aparició d’un inversor extern que entraria amb la condició de rebre la cessió absoluta de la gestió del Tennis Tortosa, fins a la menys desitjada, que seria la de tancar les instal·lacions i deixar-ho en mans dels bancs que executarien la hipoteca davant de la impossibilitat de fer front als pagaments mensuals.

Més complicacions

El tancament de les instal·lacions amb motiu de la covid-19 van agreujar encara més la situació del club, que va tornar a obrir portes el mes de juny del 2020, i va ser un dels últims clubs catalans a tornar a l’activitat, després que en molts casos esta circumstància ja s’havia produït feia inclús tres setmanes.

Esta reobertura de l’activitat del club tortosí no va propiciar tampoc el corresponent relleu a Jordi Ruiz, el darrer màxim mandatari.

Després de diferents assemblees i ajornaments, un cop finalitzat el termini oficial que marcava el calendari electoral per a fer eleccions el 14 de desembre del 2019, no va fructificar cap candidatura.

Albert Sabaté, soci i vinculat al club des de fa molts anys, i director del Torneig Internacional de Tennis Ciutat de Tortosa en les seues últimes edicions, va mostrar el seu interès per a assumir la responsabilitat, però va desistir davant la impossibilitat de trobar les persones necessàries per a formar la junta directiva. Finalment el CT Tortosa tindrà nova junta directiva presidida per Albert Roda, que en breu informaran dels seus projectes d’este futur tan incert.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 89

Últimes notícies