IniciPoliesportiuCiclismeAlcanar, seu del Campionat de Catalunya màster de carretera

Alcanar, seu del Campionat de Catalunya màster de carretera

El dissabte, 29 d’abril, es disputarà a Alcanar el Campionat de Catalunya de carretera en les categories màster 30, 40, 50 i 60, en una prova organitzada per Promoevents Club Ciclista Esportiu.

El municipi canareu acollirà la primera competició del Campionat de Catalunya. Aquesta carrera s’emmarca en la celebració dels cinquanta anys de l’Agrupació ciclista Alcanar. Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que aquest “és un merescut homenatge a una entitat que arriba al mig centenari de vida i que ha marcat fites històriques a la vida esportiva del municipi”.  

En el marc de la commemoració del cinquanta aniversari, el mateix dia se celebrarà una jornada de reconeixement als quatre canareus que van fundar l’associació, amb el passi d’un reportatge audiovisual sobre la història del Club, parlaments de diferents personalitats, la rifa gratuïta d’una bicicleta i un refrigeri per a les persones assistents. Jordi Bort, regidor d’Esports, anima a tothom “a participar en aquest esdeveniment tan especial per al teixit esportiu del municipi i, especialment, per a l’afició ciclista canareva.”

La carrera d’Alcanar tindrà un recorregut de 102 quilòmetres per als corredors de les categories màster 30 i 40, mentre que les altres dues categories s’incorporaran a la carrera a la meitat del recorregut, per tal d’adaptar l’exigència a les diferents categories. La sortida serà a les 4 de la tarda a la plaça del Mirador d’Alcanar i la carrera arrencarà amb tres voltes a un circuit de prop de 9 quilòmetres, l’arribada tornarà a ser a la plaça del Mirador.

Després del tercer pas per meta s’afegiran a la carrera primer els corredors màster 50, que disputaran un total de 75,8 quilòmetres, i a continuació els corredors màster 60, que competiran en un recorregut restant de 65,7 quilòmetres. Una vegada s’afegisquen les dos categories que realitzaran un recorregut més curt, es disputarà una única carrera amb el mateix recorregut per a tots els participants.

Les categories màster 30, 40 i 50 ja han arribat al límit d’inscrits, mentre que a la categoria màster 60 les inscripcions estaran obertes fins al dimarts 25 d’abril o fins a arribar al límit d’inscripcions. En total, més de 200 participants prendran la sortida als Campionats de Catalunya màster. L’any passat, els campions de les respectives categories van ser Juan Antonio Rodríguez (Màster 30), Raül Castello (Màster 40), Eduard Vergés (Màster 50) i Federico Olmedillas (Màster 60). Tots ells van ser coronats com a campions de Catalunya a El Bruc, a la 2a Prova Ciclista El Timbaler del Bruc.

– Tota la informació del Campionat de Catalunya en carretera de categories M30, M40 i M50.

– Tota la informació del Campionat de Catalunya en carretera de categoria M60.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 52

Últimes notícies