IniciMotorTrialAleix Alc贸n consolida el primer lloc a la Copa Catalana de Nens...

Aleix Alc贸n consolida el primer lloc a la Copa Catalana de Nens de Trial

Disputades sis de les vuit proves del calendari, Aleix Alc贸n ha fet un pas de gegant en les seues aspiracions d’aconseguir el t铆tol de campi贸 en la categoria d’Iniciaci贸 de la Copa Catalana de Nens de Trial.

El pilot del Moto Club Tortosa es va imposar en la sexta prova de la temporada a l’脌rea de Trial Laia Sanz de Corbera de Llobregat.

La prova va reunir els pilots de les categories: Alev铆, Alevi+8 Benzina, Alev铆+8 El猫ctrica, Base, Femenina, Iniciaci贸 i Promo.

El Moto Club Corbera, organitzador de la cursa, va ser l’encarregat de dissenyar les sis zones que van haver de completar els pr脿cticament 40 participants.

Pel que fa als resultats del dia, Aleix Alc贸n es va endur el triomf de la categoria Iniciaci贸 amb un resultat final de 15 peus. Al podi el van acompanyar Enzo Serrano (MC Cent Peus), segon amb 16 peus, i Quim Estall贸 (Trialers Pened茅s), tercer amb 18. Aleix Alc贸n 茅s l铆der de la classificaci贸 general amb 138 punts, seguit de Quim Estallo amb 117 i Nil Ib谩帽ez amb 97, entre els principals aspirants als llocs del podi final.

Pel que fa a la categoria Promo, gran actuaci贸 i vict貌ria d’脌ngel Llopis (MotoDes) el qual va completar el Trial de Corbera amb nom茅s 6 peus. Ramon Godino (AMV Torroella), amb 13 peus, i 脌lex Pifarr茅 (MC Aitona), amb 16, van completar les posicions d’honor.

La classificaci贸 general est脿 encap莽alada per 脌lex Pifarr茅 amb 118 punts, seguit per 脌ngel Llopis amb 115, i Genis Forns,98.

La Copa Catalana de Trial de Nens reprendr脿 l’activitat el pr貌xim 25 de setembre a Campred贸.