IniciMotorTrialAleix Alcón (MC Tortosa), s'imposa en el Trial de Nens de Castellví

Aleix Alcón (MC Tortosa), s’imposa en el Trial de Nens de Castellví

Aleix Alcón va convertir-se en protagonista destacat de la quarta cursa de la Copa Catalana del Trial de Nens, disputat a la localitat de Castellví de Rosanes a la comarca del Baix Llobregat. En la competició van participar una quarentena de pilots, dividits entre les set categories en joc: Promo, Base, Aleví+8 Benzina, Aleví+8 Benzina 1r any, Aleví, Iniciació i Oberta.

El Trial Club Castellví va ser l’encarregat de dissenyar les vuit zones que van haver de completar els participants. La jornada de motor celebrada a Castellví, amb ambient primaveral, va representar un èxit a tots els nivells.

El pilot tortosí es va imposar amb autoritat en la categoria Aleví. El pilot del Moto Club Tortosa va completar les dos voltes a les 8 zones amb menys de 30 punts, 29 concretament. Enzo Serrano (MCV Cent Peus), amb 41 punts, i Òscar Mercader (CE Trialers Penedés), amb 43, van completar les posicions d’honor.

Aleix Alcón, en clara línia ascendent, després de guanyar les dos últimes proves del Trial dels Alfacs i Castellví, se situa en el segon lloc de la classificació general amb 82 punts, a quatre del líder Òscar Mercader.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens es disputarà el 4 de juny a Esplugues de Llobregat.