IniciMotorTrialAleix Alcón puja la podi del Trial de Nens de Piera i...

Aleix Alcón puja la podi del Trial de Nens de Piera i continua líder de la general

Aleix Alcón va finalitzar en tercera posició, pujant al podi per tercera vegada consecutiva al Campionat de Catalunya de Trial de Nens 2024, que va disputar la tercera cursa puntuable de la temporada a la localitat barcelonina de Piera.

Tradicionalment, el Trial de Nens de Piera és la cita inaugural del campionat, però enguany el Moto Club Piera Scan Team va preferir endarrerir-lo unes setmanes per preparar l’Àrea de Trial Can Mata i brindar un trial molt complert i tècnic.

La prova va resultar bastant atractiva per als participants, malgrat els nombrosos tolls d’aigua i el fang que dificultaven el recorregut per culpa de la pluja caiguda durant el matí i la tarda de dissabte.

El pilot del Moto Club Tortosa, Aleix Alcón, al centre de la imatge, amb els seus companys d’equip. / Foto: Federació Catalana de Motociclisme

Els gairebé 40 pilots que van prendre part, d’entre 4 i 16 anys, es van enfrontar a un total de 6 zones –dos menys de l’habitual–, majoritàriament de roca i terra, amb diferents nivells de dificultat, segons l’edat i la categoria.

En Aleví+8 Benzina, el txec Renars Starcev, va ser el primer classificat. Amb tan sols 5 punts, Starcev, també del Moto Club Piera Scan Team, es va endur el triomf per davant de Marc Colom (MC Abadesses) i d’Aleix Alcón (MC Tortosa), segon i tercer, amb 19 i 20 punts, respectivament. Alcón, guanyador de les curses de Constantí i Els Alfacs, continua liderant la classificació general amb un total de 66 punts, seguit d’Aleix Raventós (Trial Club Castellví), 43, i Enzo Serrano (MC Cent Peus), 42.

La localitat lleidatana d’Almenar serà la seu de la quarta cursa del Campionat de Catalunya de Trial de Nens 2024, el proper diumenge 28 d’abril, amb el Club Esportiu Circuit El Terrè d’Almenar com a organitzador.