IniciMotorTrialAleix Alcón s'imposa en el Trial de Ripoll de la Copa Catalana...

Aleix Alcón s’imposa en el Trial de Ripoll de la Copa Catalana de Trial de Nens

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació del Ripollès, va ser la seu de la sisena prova del calendari de la Copa Catalana de Trial de Nens 2023. El Ripoll Motor Club es va encarregar de dissenyar les vuit zones de què constava la prova.

Els 37 pilots participants van gaudir d’una gran jornada de trial, marcada pel sol i la calor, i que va comptar amb un convidat estrella, el pilot de l’equip Repsol Honda Team, Gabriel Marcelli. L’actual company d’equip de Toni Bou al Mundial de Trial va ser un dels primers alumnes de l’escola Talents Catalunya Trial Ripoll.

Pel que fa als resultats de la jornada, Aleix Alcón va ser el protagonista de la categoria Aleví+8 Elèctrica. El pilot del Moto Club Tortosa va completar les voltes amb un registre final de 35 punts. Al podi el van acompanyar Quim Estallo, amb 45, i Enzo Serrano, amb 51.

A la classificació general, tot i no competir en aquesta prova, continua com a líder Òscar Mercader amb un total de 136 punts, seguit en segon lloc per Aleix Alcón amb 102, i tercer Quim Estallo, 82.

La Copa Catalana de Trial de Nens farà una petita aturada durant els mesos d’estiu i reprendrà l’activitat el 8 d’octubre amb la penúltima prova a l’Alt Penedès, per finalitzar el 12 de novembre a Tortosa.