IniciPoliesportiuRemAleix Rangel i Alexander Delgado, a les portes de la final del...

Aleix Rangel i Alexander Delgado, a les portes de la final del Mundial sub-19 de rem

El quatre sense timoner d’Aleix Rangel i Alexander Delgado, amb Ignacio Sáez (CN Sevilla) i Rafael Maria Palomino (RC Circulo de Labradores de Sevilla), competirán en la final B, al Campionat del Món sub-19 que es disputa al llac de la ciutat italiana de Varese.

L’embarcació de la selecció espanyola va finalitzar en quarta posició de la seua semifinal, en una regata que van començar dominant els representants italians, on el combinat hispà va mantenir opcions fins a la meitat de la prova. Després dels 1000 metres ja van anar a remolc, imposant-se el bot de Dinamarca amb un temps de 6’09″92″‘, per davant d’Itàlia, 6’11″75″‘ i República Txeca, 6’12″51″‘, els tres classificats per la lluita dels metalls. A continuació van entrar els representants espanyols amb 6’12″51″‘, Canadà, 6’15″91″‘, i els Estats Units, 1’31″96″‘, que disputaran el diumenge a partir de les 10:50 hores la final B, per definir els llocs del 7 al 12, en el que també tindran com a rivals a Sèrbia, Austria i Hongria.

També aquest diumenge al matí, l’embarcació del quatre sense timoner femení amb Emma Alimbau i Marta Mariano del CN Amposta, amb Amanda Gil (CR Circulo de Labradores de Sevilla) i Paula Blanca Espinosa (CN Torrevieja), disputaran la final A, amb Gran Bretanya, Itàlia, Romania, Estats Units i França.

A les 10:05, el quatre escull amb Marc Marques (Club Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja), i Pedro Cabrera (CN Vigo), Igor Teixidor (CN Banyoles), i Beñat Santos (UR Kirolak), disputaran la final C, amb Nova Zelanda, Austràlia i Letònia, per decidir del tretzé al setze lloc.