IniciMotorTrialAlex Puey s'imposa a l'última prova en E-125 2 temps i finalitza...

Alex Puey s’imposa a l’última prova en E-125 2 temps i finalitza segon de la Copa Catalana d’Endurades

Segona victòria consecutiva d’Àlex Puey (SIP Sport) en la categoria E-125 2 temps, a la Copa Catalana d’Endurades, que es va disputar a la localitat de Monells al Baix Empordà, amb més de 180 pilots, organitzada per l’Escuderia Cop de Gas.

La cursa va comptar amb un ral·li de poc més de 40 quilòmetres i dos especials. Àlex Puey es va imposar en la prova, compartint podi amb Yago Domínguez (MC 3 Turons) i Pau Conesa (Em. Castellbisbal), que van ocupar el segon i tercer lloc respectivament.

La Copa Catalana d’Endurades ha arribat a la seua fi amb el triomf de Pau Conesa, amb 52 punts, a la categoria E-125 2T, mentre el pilot gandesà, tot i no participar en la primera prova a La Bastida de Tost, amb les dos victòries en les següents carreres a Blancafort i Monells, ha sumat un total de 50 punts, i s’ha fet amb el subcampionat. Yago Domínguez que també ha participat només en les últimes dos proves, ha ocupat el tercer esglaó del podi amb 40 punts.

En la prova de Monells, també va participar en la categoria Veterà 50 Paco Puey, pare de l’Àlex Puey, que va finalitzar en una molt meritòria quarta plaça.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies