IniciAtletismeRunning SèriesAli Fathi i Sandra Vidiella els més ràpids a la cursa del...

Ali Fathi i Sandra Vidiella els més ràpids a la cursa del pont de Deltebre

Ali Fathi es consolida en el liderat de la Running Sèries Terres de l’Ebre, després d’imposar-se en la Cursa del Pont de Deltebre, novena puntuable del circuit, amb un temps de 32:58, que li permet augmentar la renda com el més destacat en la distància de 10 quilòmetres de la classificació general. El seu rival més pròxim, Musa Sowe, va entrar en segona posició amb 33; 48, per davant de Javi Carrero, tercer amb 33:52. La quarta i quinta plaça va ser per Ahsan Ullah, 34:45, i Vicent Garcia, Argentó, 35:53.
Sandra Vidiella amb el triomf en la prova, invertint un temps de 43:31, se situa com a nova líder, entrant a continuació per aquest ordre, Núria Turtós, 45:24; Sandra Pellicer, 47:23; Verónica Gisbert, 48:01, i Susana Vera, 49:32.

En la categoria de 5 km, va vèncer Yassine Ouhdadi, amb 15:48, amb segona i tercera posició per Heribert Cubells, 17:02, i Josep Ramon Sanahuja, 17:11, mentre que amb aquesta tercera plaça es col·loca més prop del líder en la general, Aitor Tomás, que va ser quart amb 17:32, entrem a continuació en quinta posició, David Roda, 17:53. En la classificació femenina segueix líder Susanna Castells, que va ocupar la segona posició amb 21:37, només superada per la vencedora, Gina Brull, 20:36, amb tercera posició d’Anna Subirats, 22:33, i quarta i quinta de Clàudia Giménez, 23:04 i Yesénia Córdova 24:07.

Van participar un total de 132 atletes, dels quals 73, van efectuar el recorregut llarg, amb sortida des de la plaça 20 de maig, per seguir pel passeig del riu, Jesús i Maria, un tram de la Via Verda per retornar al lloc d’origen. Els participants de la cursa curta es van dirigir en direcció a La Cava, per fer un gir als 2,5 quilòmetres i emprendre la tornada. També es van disputar tres curses kids, per als més petits.

La propera cita de la Running Sèries serà la desena i penúltima del calendari, el 5 d’octubre a la població de la Galera.