IniciVoleibolAluminios VB Utrera acaba amb les opcions d'ascens del Vòlei Roquetes

Aluminios VB Utrera acaba amb les opcions d’ascens del Vòlei Roquetes

El somni de l’ascens del Vòlei Roquetes a la Superlliga 2, no es farà realitat aquesta temporada, si finalment no es produeixen renúncies o una reestructuració de la categoria. L’equip roquetenc que en el primer partit va tindre moltes possibilitats en el primer partit amb l’equip de la Universitat de Valladolid, va perdre amb més contundència amb el conjunt amfitrió Aluminios VB Utrera, que ha confirmat els pronòstics com un dels màxims favorits en aquesta fase.

Els roquetencs encara sense recuperar-se ni física ni mentalment de la dura batalla del matí, van ser inferiors en el primer set, davant un rival amb jugadors de molta qualitat, és el CAS de Sergio Bruque o Chema Castellano, amb experiència a la màxima categoria estatal. Després de caure per 25-15, van reaccionar els roquetencs, i amb un bon saque van aconseguir crear molts problemes a la recepció dels andalusos, portant la iniciativa i situant-se amb 22-23 a dos punts d’aconseguir el set. En aquest moment va aparèixer Chema Castellano al rescat del seu equip, mentre els roquetencs, com hi ha succeït durant els dos partits d’aquesta jornada, no han estat encertats en els moments decisius i han deixat escapar el set per 23-25.

El tercer set ha tengut menys història, el Vòlei Roquetes ha anat sempre a remolc del seu rival, situant un expressiu 6-0 al marcador., Agustin Rodríguez, ha volgut donar minuts a tots els seus jugadors, i curiosament a partir d’aquest moment s’ha produït una reacció, que els ha permès reduir diferencies fins a un esperançador 19-16. Només ha estat un miratge, el temps mort local, ha servit d’avis per als jugadors andalusos, que han pressionat i amb un remat de Chema Castellano han tancat el set i el partit.

Ara resta només un partit en la lluita per la quinta plaça, però sense possibilitats d’ascens al qual només opten els dos finalistes.