IniciPoliesportiuTennisAmplien fins al 2 de març la data per trobar una solució...

Amplien fins al 2 de març la data per trobar una solució al futur del Club Tennis Tortosa

La junta directiva del Club Tennis Tortosa ha comunicat als seus socis que ha decidit ampliar la prologà del termini de presentació de candidatures a eleccions als òrgans de govern de l’entitat fins al 2 de març. Segons expliquen en una circular informativa un cop finalitzat el termini del 24 de gener no s’ha presentat cap candidatura oficialment, però tenen constància que un grup de socis estan valorant seriosament la possibilitat de fer el pas. Els mateixos socis que van mostrar interès per agafar les regnes del club hi han sol·licitat aquesta prologà “per presentar una candidatura i capgirar la situació que el club està sofrint els últims anys”.

El grup de socis són els que han demanat tenir tot el mes de febrer per poder preparar i presentar el projecte el mateix dia que celebraran l’assemblea extraordinària. D’aquesta manera l’assemblea prevista inicialment per al 31 de gener queda posposada per al 2 de març a les 21.00 hores. La junta electoral assegura que continuarà amb les gestions quotidianes de l’entitat “al mateix temps que agraeixen públicament en nom de tots els socis i sòcies l’interès i voluntat mostrat per aquest grup de persones en agafar el relleu del club, esperant que no sigui necessari deixar al Tennis Tortosa sense junta directiva o en mans d’una junta gestora”.

Tal com publicàvem ara fa unes setmanes el Club Tennis Tortosa és una de les entitats esportives amb un dels majors patrimonis de les Terres de l’Ebre en disposar de la titularitat d’unes magnífiques instal·lacions a la carretera Simpàtica, i un llarg historial social i esportiu, però que està en una situació crítica pel que fa al seu futur immediat. Un deute bancari de centenars de milers d’euros producte de les inversions realitzades per les obres de millora del club, i una continuada baixada de socis ha dut el Tennis Tortosa a una situació de difícil governabilitat, amb uns serveis sota mínims i unes instal·lacions que per manca de recursos econòmics s’estan deteriorant a marxes forçades perquè no són mantingudes com requereixen.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 11

Últimes notícies