IniciEsportsAmposta instal·larà quatre càmeres d'intel·ligència artificial en diferents equipaments esportius

Amposta instal·larà quatre càmeres d’intel·ligència artificial en diferents equipaments esportius

L’Ajuntament d’Amposta i la Fundació de la Unió de Federacions d’Esports de Catalunya (UFEC) van signar un conveni de col·laboració per instal·lar quatre càmeres d’intel·ligència artificial en diferents instal·lacions esportives de la ciutat, aquest dimecres. El regidor d’Esports, Marc Fornós, deia que “és un nou pas cap a la innovació i la millora de la pràctica esportiva a la nostra ciutat”.

L’objectiu d’este conveni és la difusió i la democratització de l’esport, a més d’optimitzar els recursos de les entitats esportives de la ciutat. El servei ha tingut un cost de 12.000 euros per al consistori.

Les càmeres, segons explicava el regidor d’Esports, s’instal·laran en els equipaments amb major afluència d’esdeveniments, concretament al Camp de futbol municipal, el Pavelló, el Pavelló annex i el Pavelló 4.

D’esta manera, el sistema d’intel·ligència artificial permetrà enregistrar, a demanda dels clubs, els entrenaments i partits que es realitzen en aquests espais, el que facilitarà la posterior anàlisi del material enregistrat. A més, les competicions i partits que els clubs decidisquen seran retransmeses en directe a través d’EsportPlus.TV, la plataforma de subscripció de la Fundació UFEC.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 3

Últimes notícies