IniciPoliesportiuTaekwondoAndreu Pérez i Arnau Fumadó en la Copa Presidente de Turquia de...

Andreu Pérez i Arnau Fumadó en la Copa Presidente de Turquia de Taekwondo

Andreu Pérez Campos i Arnau Fumadó, components del TKD Alfaro d’Amposta, van competir com a representants de la selecció catalana, en la Copa Presidente de Turquia, disputada a Istambul, del 4 al 6 de febrer, primer gran torneig internacional de l’any de categoria G2, puntuable per a la classificació dels Jocs Olímpics de París.

Andeu Pérez es va imposar en octaus de final a Ivan Konrad Trajkovic, d’Eslovènia, però va perdre als quarts de final davant el representant d’Iran, Abolfazl Abbasi, en la categoria de + 87 kilos. Arnau Fumadó en la categoria -74 quilos, va perdre un primer combat molt disputat i emocionant, amb el representant turc Kadir Santas per 2-1.