IniciPoliesportiuTennisÀngela Geballí a les semifinals de la prova de Dénia del Júnior...

Àngela Geballí a les semifinals de la prova de Dénia del Júnior Cup U18 by Wilson-Tennis Point

La rapitenca Àngela Geballí es va convertir en una de les participants més destacades en la prova disputada al club de tennis de la ciutat alacantina de Dénia, que va acollir per primera vegada una prova del circuit Junior Cup U 18 by Wilson-Tennis Point, disputat del 4 al 10 de juliol.

La representant del Club Tennis Serramar de la Ràpita, partia com a sèptima cap de sèrie, en una fase final amb jugadores de molt nivell, i en la primera ronda va superar a Clàudia Elisa Casero de Castella i Lleó amb molta solvència per 6/1, 6/0. En segona ronda la seua víctima va ser la canària Elena Rey, a la que s’imposava per un doble 6/4. En quarts de final va superar l’obstacle que suposava el seu enfrontament amb la canària Elena Lobo, principal favorita del torneig, com a primera cap de sèrie.

Àngela Geballí en un gran partit va guanyar per 6/2, 6/3, accedint a les semifinals, on va tenir com a rival a la vitoriana Adriana Jiménez Casado, també cap de sèrie, del Pinter Tenis Point, que li va barrar el pas a la gran final, en un partit molt igualat que es va decidir a favor de la jugadora basca, per 3/6, 6/2, 6/2.