IniciPoliesportiuNatacióAnna Bertomeu (CN Tortosa) segona classificada infantil de la Travessia Tarraco d'aigües...

Anna Bertomeu (CN Tortosa) segona classificada infantil de la Travessia Tarraco d’aigües obertes

Anna Bertomeu va realitzar una meritòria actuació, finalitzant la quinzena participant femenina, segona de la categoria infantil, en la Travessia Tarraco Aigües Obertes, en la seua versió llarga de 4,100 quilòmetres, amb un recorregut que voreja i travessa les 5 platges que formen part de la ciutat de Tarragona, Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle.

La representant del Club Natació Tortosa, va ser la més jove en una prova amb 125 participants, i va invertir un temps d’1:09’36”, rebaixant en prop de 4 minuts la seua millor marca, només superada per Maria Huertas (CN Tarraco), 57’49”. La primera classificada femenina va ser Aida Beltran (CE Mediterrani). La guanyadora en cinc ocasions de la Baixada del Renaixement va entrar en onzena posició amb un temps de 56’44”. El primer classificat masculí va ser Nil Ibáñez, amb 51’41”.